Путінська чиновниця відповіла хамством на претензії з приводу "концтабору" на росТБ
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінська чиновниця відповіла хамством на претензії з приводу "концтабору" на росТБ

Путінська чиновниця відповіла хамством на претензії з приводу "концтабору" на росТБ

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова зробила хамську заяву на адресу західних ЗМІ, котрі критикували  виступ Тетяни Навки, дружини спікера президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова, з актором Андрієм Бурковским, в робах в'язнів-євреїв з фашистського концтабору.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Захарової.
«Номер їм не сподобався! Образ в'язнів Освенціма, бачте, не так втілений на льоду, як треба. Захисники толерантності? Нічого подібного! Лицеміри й брехуни. Причому, боягузливі лицеміри й брехуни, що відпрацьовують політичне замовлення», — написала вона.
Захарова пояснила, що її звинувачення стосуються «Haaretz, Daily Mail, Huffington Post і десятки інших ЗМІ", які «написали про танцювальний номер на тему Голокосту у виконанні Тетяни Навки".
Читайте також: Провокаційний танець від дружини "голосу" Путіна: у мережі показали страшні фото
Після цього офіційний представник російського дипломатичного відомства видала великий гнівний спіч.
«Де ви всі ховаєтеся, коли в Європі зносять пам'ятники тим, хто з Голокостом боровся? 30 років у Прибалтиці принижували ветеранів Другої світової війни, відмовляючи в громадянство - ви, ..., де були? Це були ви, хто знущався над парадом перемоги в Москві в 2015, називаючи його "проявом мілітаризму". А коли в Україні молодики зі свастикою і факелами марширують — ви в яку сторону відвертаєтесь?» - написала вона.
Як повідомляв ONLINE.UA, скандальний  номер вийшов на російському ТБ в ефірі шоу «Льодовиковий період» 26 листопада: на виступ Навка і Бурковський вийшли смугастих робах з нашитими жовтими зірками, якими позначали в'язнів-євреїв.
Багато журналісти і користувачі соцмереж відзначили, що  усмішки на обличчях танцюристів не поєднуються з дивовижною темою виступу. Між тим, сама Тетяна Навка здивувалася такій реакції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?