Бойовики ЛНР викрали відомого проукраїнського блогера
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР викрали відомого проукраїнського блогера

Бойовики ЛНР викрали відомого проукраїнського блогера

Бойовики так званої ЛНР викрали в окупованому Луганську місцевого проукраїнського блогера, який відомий під ніком Edward Ned.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Геннадія Беницького.
"У Луганську, починаючи з 21 листопада з соціальних мереж зник блогер, зареєстрований під ніком Edward Ned. Згідно з попередньою інформацією, вчора стало відомо - він заарештований "МГБ ЛНР", - написав він.

Читайте також: Ватажок ЛНР розхоробрився, коментуючи загрозу від Туки
Беницький зазначив, що блогер був затриманий бойовиками ЛНР за те, що "періодично писав на своїй сторінці про життя міста і не боявся висловлювати свою проукраїнську позицію".
Користувачі соцмережі обурені викраденням луганського блогера.
Олена Івасюнько: "Коли ж це все закінчиться. Луганчани, бережіть себе".

Olga Begicheva: "Поза сумнівом ((точніше, написати хочеться багато, але ви все знаєте і без мене".

Tatiana Salit: "Поза сумнівом. Страшна реальність ЛНР".
Сергій Скрипкін: "Сепари набирають заручників для обміну. ​​Їм пох., кого і за що - головне щоб українським патріотом був".
Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики так званої ЛНР влаштували в окупованому Фрунзе Луганської області ПП, стріляючи по селищу з кулемета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?