На нового друга Путіна скоєно замах, є поранені
Категорія
Світ
Дата публікації

На нового друга Путіна скоєно замах, є поранені

На нового друга Путіна скоєно замах, є поранені
Джерело:  РІА Новини

На Філіппінах готували замах на президента Родріго Дутерте, який раніше висловив своє захоплення лідером Росії Володимиром Путіним. В результаті інциденту постраждали семеро охоронців Дутерте і двоє місцевих солдатів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
Президент Філіппін зібрався вирушити з робочим візитом на південь країни, в місто Мараві. Загін його охоронців, який заздалегідь виїхав на місце візиту, постраждав від саморобного вибухового пристрою. Ніхто з мирних жителів не поранений.
"Але я туди поїду. Мені радили відкласти візит, але я сказав - ні. Ми поїдемо по тому ж маршруту, якщо буде можливість", - сказав Дутерте, виступаючи у військовому таборі на півночі Філіппін.
За словами представника збройних сил Рестітута Падилла, за атакою, швидше за все, стоять бойовики терористичного ісламістського угруповання "Маутен".
Зараз урядові сили проводять поблизу міста Бутіг в провінції Південний Ланао масовану операцію проти бойовиків.
У мережі іронізують.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в прокуратурі Чорногорії повідомили, що група націоналістів з Росії планувала вбивство прем'єр-міністра Чорногорії Міло Джукановича в день парламентських виборів в країні 16 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?