Підпали авто під Києвом: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Підпали авто під Києвом: з'явилися нові подробиці

Підпали авто під Києвом: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

Рятувальники заявили, що під час пожежі 29 листопада в селі Нові Петрівці під Києвом постраждали 4 авто: два з них вигоріли повністю, ще два пошкоджені вогнем.
Про це ONLINE.UA розповіли в Вишгородському РВ ГУ ДСНС України в Київській області.
"Пожежа виникла о 2:08. Дзвонили багато. Пожежа сталася в легковому автомобілі. В результаті пожежі згоріли автомобілі "Кіа" і "Хюндай". Також пошкоджені автомобілі "Джилі" (передня частина) і "Шевроле" (задня частина)", - розповіли в ДСНС.
"Причина пожежі встановлюється, але швидше за все - занесення в автомобіль стороннього джерела вогню, в результаті чого і сталася пожежа. Однак інспектори ще працюють над встановленням", - додали рятувальники.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося нове відео з місця підпалу автомобіля, який стався ввечері 27 листопада в ЖК "Софія" в Софіївській Борщагівці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?