Росія прийняла остаточне рішення щодо Євробачення в Україні: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Росія прийняла остаточне рішення щодо Євробачення в Україні: з'явилося відео

Росія прийняла остаточне рішення щодо Євробачення в Україні: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Росія офіційно підтвердила Європейській мовній спілці свої наміри взяти участь в Євробаченні, яке в 2017 році пройде в столиці України- Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ZIK.
Про це у вівторок, 29 листопада, заявив виконуючий обов'язки глави Національної телерадіокомпанії України Олександр Харебін.
"Росіяни не контактують з організатором. Росіяни контактують з Європейською мовною спілкою. І коли вони на конкурсі або адміністративно визначать людину або групу, яка приїде на Євробачення в Україні, ми від них почуємо. Ми будемо розуміти це фактично в лютому", - розповів він.

Читайте також: У Росії назвали несподіваного претендента на Євробачення в Україні
Крім того, Харебін заявив, що Росія буде брати участь в конкурсі.
"Росія підтвердила участь в Євробаченні 2017 року. Крім того, ніяких окремих питань до нас або з приводу забезпечення будь-яких заходів в рамках Євробачення не надходило", - зазначив він.


Нагадаємо, в цьому році п ереможницею Євробачення стала українська співачка Джамала, що дало право України в майбутньому році приймати конкурс. Представник Росії Сергій Лазарєв посів третє місце.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше орга нізатори пісенного конкурсу Євробачення-2017 заявили, що на території національного заповідника "Софія Київська" церемонії відкриття не буде. Урочисте відкриття може відбутися біля Маріїнського палацу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?