В окупованому Криму зафіксовано скупчення військової техніки: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Криму зафіксовано скупчення військової техніки: опубліковано відео

В окупованому Криму зафіксовано скупчення військової техніки: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Росія перекинула в окупований Крим ЗРК С-300ВМ "Антей-2500"; військова техніка була зафіксована 29 листопада в Керчі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  InformNapalm.


Волонтери міжнародного розвідувального співтовариства Inform Napalm ідентифікували серед техніки зенитно-ракетний комплекс С-300ВМ "Антей-2500" (індекс ГРАУ - 9К81М).


Це система ППО з можливістю боротьби з балістичними ракетами малої і середньої дальності (до 2500 км).


Також система призначена для ураження сучасних і перспективних літаків тактичної і стратегічної авіації (в тому числі виконаних з застосуванням технології "Стелс"), балістичних ракет середньої дальності, оперативно-тактичних і тактичних ракет, аеробалістичних і крилатих ракет.


Читайте також:  З'явилося нове відео з танками Росії на Донбасі


У замітці Inform Napalm відзначається, що, ймовірно, перекидання техніки здійснюється для того, щоб спробувати зірвати ракетні випробування України над Чорним морем 1-2 грудня.


Волонтери проаналізували відео, опубліковане в соціальних мережах.


"Жителі вулиці Будьонного повідомили редакції сайту KERCH.COM.RU про те, що весь день під їхніми вікнами стоїть колона військової техніки. Керчане були заінтриговані і стурбовані тим, що трапилося, проте приблизно о 16:00 автомобілі прийшли в рух і попрямували в сторону виїзду з міста", - сказано в описі до відео.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в мережі з'явилося відео, на кадрах якого зображена нова бойова військова техніка з так званого "військторгу" президента Росії Володимира Путіна, яку, імовірно, можуть перекинути на окупований Донбас.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?