Гучне затримання французького музиканта в Москві: з'явилося нове відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гучне затримання французького музиканта в Москві: з'явилося нове відео

Гучне затримання французького музиканта в Москві: з'явилося нове відео
Джерело:  L!fe #шоу

У мережі з'явилося відео  звільнення лідера французької групи Space Дідьє Маруані, якого разом з юристом Ігорем Труновим затримали після того, як він приїхав до Москви підписувати мирну угоду з російським співаком Філіпом Кіркоровим.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!Fe.


Після затримання французький музикант дав свідчення у відділенні поліції. Його відпустили під зобов'язання про явку, і він приїхав в готель "Ріц-Карлтон".


За інформацією "Медузи", адвокат Ігоря Трунова Людмила Айвар заявила, що правоохоронці принесли вибачення її підопічному і Маруані в зв'язку з затриманням, і вони повернулися додому близько п'ятої ранку. Також відомо, що поліцейські не стали порушувати кримінальну справу за заявою Філіпа Кіркорова.



Нагадаємо,  Дідьє Маруані заявив, що "Жорстока любов" Філіпа Кіркорова має схоже звучання з його твором Symphonic Space Dream, в зв'язку з чим звинуватив його в плагіаті. Кіркоров нібито погодився на виплату компенсації і підписання мирної угоди, проте  після прибуття Маруані в Москву заявив в поліцію про вимагання мільйона євро, в зв'язку з чим французького музиканта затримали.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі висміяли затримання Дідьє Маруані в Москві і коротко охарактеризували інцидент як "Велкам ту Раша".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?