Поліція на Донбасі жорстко обійшлася з волонтерами, розгорається скандал
Категорія
Події
Дата публікації

Поліція на Донбасі жорстко обійшлася з волонтерами, розгорається скандал

Поліція на Донбасі жорстко обійшлася з волонтерами, розгорається скандал
Джерело:  online.ua

У мережі повідомляють, що поліція на Донбасі грубо обійшлася з волонтерами «Фонду Діани Макарової» при огляді волонтерського автомобіля, одній з волонтерів поліцейські відмовили в медичній допомозі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook Фонду Діани Макарової.


Відзначається, що поліція зупинила машину фонду в районі Бахмута, на Соледарському повороті.


«Огляд проводило 12 осіб поліції Бахмута і патрульного полку під керівництвом майора Станіслава Загурського і підполковника Крикунова. Поліцейські в грубій формі почали огляд, і не дозволяли волонтерам торкатися своїх речей, поки йде обшук», - сказано в повідомленні.


«Волонтери поводилися адекватно - лише попросили вимкнути поліцейські мигалки, так як у Олександри, яка теж була в складі екіпажу, епілепсія. У цьому поліцейські відмовили, причому в грубій формі. В результаті мигалки спровокували епілептичний напад у Саші. Поліцейські відмовили в медичній допомозі - сказали, що аптечки в їх машинах відсутні. І продовжили обшук», - продовжили в соцмережі.


Читайте також:  Як українізують жителів Донбасу: волонтер розповів кумедні випадки


«Коли Діана почала знімати те, що відбувається на відео - майор Загурський почав викручувати їй руку. Після закінчення огляду поліцейські покликали понятих вельми бомжуватого вигляду і почали наполягати на тому, що необхідно провести ще один обшук - вже при понятих. До речі, від одного з поліцейських несло перегаром», - додали в Facebook.


Відзначається, що при огляді нічого забороненого в авто знайдено не було, і другий огляд в результаті проводити не стали, так як Олександрі вже була потрібна термінова медична допомога.


«Саша під крапельницями, поки в реанімації», - повідомили в соцмережі.


«Зараз Діана і інші члени екіпажу пишуть заяву в прокуратуру. Сашу з лікарні випустили, їй все ще погано, але вже трохи краще, ніж було. Вона знаходиться з екіпажем», - оновили інформацію в Facebook.



Ірина Лещенко: Тримайтеся! Божого вам благословення!


Олександр Свій: У Бахмуті є місцева патріотична організація. Бахмут український. Зверніться туди, можливо, зможуть допомогти.



Ірина Новохатняя: Реформа поліції відбулася.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Служба безпеки України спільно з прокуратурою припинила діяльність організованої злочинної групи, що складалася зі співробітників поліції в Кропивницького, підозрюваних у пограбуваннях, тортурах, вимаганні, хабарництві і ряді інших злочинів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?