Скандал із французьким співаком в Росії: у справі з'явилися пранкери, що розіграли Порошенка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандал із французьким співаком в Росії: у справі з'явилися пранкери, що розіграли Порошенка

Скандал із французьким співаком в Росії: у справі з'явилися пранкери, що розіграли Порошенка
Джерело:  ТАРС

Російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) листувалися з Дідьє Маруані від імені Філіпа Кіркорова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Таку заяву зробив адвокат російського співака Олександр Добровінський.
"Ніколи Філіп до сьогоднішнього дня не розмовляв з Маруані. Ні про що він з ним не домовлявся. Це були пранкери, але коли вони зрозуміли, що справа складається не добре, вони зв'язалися зі мною і все розповіли", - сказав він.

Читайте також: Велкам ту Раша: затримання французького музиканта в Москві підірвало мережу
Крім того, представник Кіркорова зазначив, що співак не збирався миритися з Маруані, адже експертиза показала, що пісня російського поп-короля "Жорстока любов" і Symphonic space dream Дідьє - абсолютно різні композиції.
У свою чергу пранкери підтвердили слова Добровінського. Лексус розповів одному з російських видань, що це саме він говорив з французом від імені Кіркорова.
"Переговори від імені Кіркорова вів я. Спочатку я просто хотів зрозуміти, що він хоче - в результаті домовився, що виплачу йому мільйон, і він не буде судитися", - розповів пранкер.
Нагадаємо, Дідьє Маруані заявив, що "Жорстока любов" Філіпа Кіркорова має схоже звучання з його твором Symphonic Space Dream, в зв'язку з чим звинуватив його в плагіаті. Кіркоров нібито погодився на виплату компенсації і підписання мирної угоди, проте після прибуття Маруані в Москву заявив в поліцію про вимагання мільйона євро, в зв'язку з чим французького музиканта затримали.
Пізніше, після затримання французький музикант дав свідчення у відділку поліції. Його відпустили під зобов'язання про явку.
Як повідомляв ONLINE.UA, 2 листопада, на сайті президента України з'явилася новина про те, що Порошенко провів телефонну розмову з президентом Киргизстану Алмазбеком Атамбаєвим. Однак в апараті киргизького президента спростували це повідомлення і припустили, що Порошенка "хтось розіграв". Пізніше російський пранкер Вован виклав аудіо розмови з Порошенком. Після чого правоохоронні органи Киргизстану затримали громадянина республіки, якого підозрюють в причетності до розіграшу Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?