Затримання бойовиками ЛНР відомого блогера: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання бойовиками ЛНР відомого блогера: опубліковано відео

Затримання бойовиками ЛНР відомого блогера: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

У мережі з'явилося відео затримання бойовиками ЛНР в Луганську проукраїнського блогера, відомого під ніком Edward Ned.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, викладений на сепаратистських ресурсах.
На кадрах відео можна побачити, як люди з автоматами захоплюють чоловіка, кладуть його на асфальт і заковують у кайданки.
Після цього на ролику показаний обшук в його житлі.

Читайте також: Ватажок ЛНР розхоробрився, коментуючи загрозу від Туки


Тим часом відомий український волонтер Родіон Шовкошитний в своєму Facebook виступив на захист блогера.
«Це звичайний цивільний. Ніяких даних він не передавав ні «Айдару», ні ЗСУ. Він звичайний мирняк! Вербівці не піддається. Не зміг поїхати, не зміг кинути, не було куди. Залишився», - розповів він.
Шовкошитний додав, що затриманий блогер «вивчав конструювання радіоапаратури в інституті».
«Те, що у нього в тій комірчині - ну, ось взагалі не всяка там спецапаратура для коригування від слова зовсім. Єдина його "вина" - він не фанат вашого ЛНР. Та він особливо і не ховався. Сидів в Луганську і писав свої пости. Не мучте людину! Не забувайте, амністія не поширюється на тих, хто скоїв тяжкі злочини (ви ж розумієте, що це питання часу, десь в серединці хробачком пожирає розуміння невідворотності, ми з вами все це знаємо). Відпустіть Едварда. Хоча б не мучте. Він не небезпечний», - підкреслив волонтер.
Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики ЛНР влаштували в окупованому Фрунзе Луганської області ПП, стріляючи по селищу з кулемета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?