Досі в шоці: французький музикант прокоментував конфлікт з Кіркоровим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Досі в шоці: французький музикант прокоментував конфлікт з Кіркоровим

Досі в шоці: французький музикант прокоментував конфлікт з Кіркоровим
Джерело:  L!fe #шоу

Лідер французької групи Space Дідьє Маруані вперше прокоментував інцидент з російським співаком Філіпом Кіркоровим. Музикант розповів свою версію конфлікту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
Французький музикант розповів російському виданню, що досі перебуває в шоці від того, що сталося.
"Ви вже знаєте, що я склав скаргу з адвокатом проти Кіркорова, щоб цю скаргу передати суду. І те, що я проводив музичну експертизу в Парижі і в Москві. Експертиза виявила, і ми подали скаргу. Але Кіркоров хотів зв'язатися і поговорити зі мною, я погодився. Тому що я не хочу конфліктувати, і якщо можна вирішити конфлікт по-джентельменськи, то я тільки за", - розповів Маруані.
Також музикант зазначив, що переговори з російським виконавцем велися в електронному вигляді, тому ніяких сумнівів в тому, що по той бік монітора Кіркоров чи його представники, у Маруані не виникло.

Читайте також: Велкам ту Раша: за тримання французького музиканта в Москві підірвало мережу
"Я отримав лист, де йшлося, що у тієї сторони є до нас пропозиція, щоб вирішити конфлікт. Крім того, ми отримали пропозицію по грошах, дуже цікава пропозиція... Ми все узгодили: ось вам договір, ось вам лист. І ми , зі свого боку, більше не говоримо, що ви вкрали пісню, що ви злодії, і закриваємо тему", - додав француз.
До слова, раніше РосЗМІ повідомляли, що листування з французькими музикантами вели відомі російські пранкери Вован і Лексус, які також підтвердили цю інформацію.
Нагадаємо, Дідьє Маруані заявив, що "Жорстока любов" Філіпа Кіркорова має схоже звучання з його твором Symphonic Space Dream, в зв'язку з чим звинуватив його в плагіаті. Кіркоров нібито погодився на виплату компенсації і підписання мирної угоди, проте після прибуття Маруані в Москву заявив в поліцію про вимагання мільйона євро, в зв'язку з чим французького музиканта затримали.
Пізніше, після затримання французький музикант дав свідчення у відділку поліції. Його відпустили під зобов'язання про явку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?