Терпець урвався: Кіркоров висловився про конфлікт з французом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Терпець урвався: Кіркоров висловився про конфлікт з французом

Терпець урвався: Кіркоров висловився про конфлікт з французом
Джерело:  L!fe #шоу

Російський  співак Філіп Кіркоров  вперше прокоментував інцидент з лідером французької групи Space Дідьє Маруані, який прилетів до Москви для підписання мирової угоди з артистом щодо порушення авторських прав.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!FE.
Кіркоров в інтерв'ю російському виданню заявив, що не має наміру укладати мирову угоду з Маруані. А навпаки планує довести цю справу до кінця.
"Навіть якби пісня була б запозичена, причому тут Філіп Кіркоров? У пісні є композитор. Але справа в іншому, пісня була написана за два з половиною роки до пісні Маруані. Прийшов час розставити всі крапки над "i", тому я прийшов в правоохоронні органи в країні, яка повинна захищати мої інтереси. Відразу хочу сказати, ні про яку мирову угоду не могло бути й мови! Зі здирниками ми мирові договори не укладаємо. Була створена група оперативників, яка займалася цією справою і вчора відбулося затримання здирників, які затіяли все це. мені навіть не хочеться називати затійником Маруані, мені його відверто шкода через те, що він потрапив у всю цю колотнечу. Затійник цього - людина, що іменує себе адвокатом, пан Трунов, який позбавлений адвокатського звання, який вирішив або грошей заробити, або захотів слави. Пропіаритись сьогодні на імені артиста, тим більше якщо ти Кіркоров, напевно, вже стало доброю традицією", - заявив він.
Читайте також: Кіркоров жорстко висловився на адресу легендарного музиканта
Крім того, російський артист підкреслив, що вимагатиме вибачень від француза.
"Єдине, що мені шкода, це мою пісню, яка для мене стільки значить і так мені дорога. Я хочу, щоб восторжествувала справедливість, щоб переді мною вибачилися! Я не прагну крові, я не хочу всіх цих посадок в тюрму, мільйонних штрафів, мені потрібно, щоб свої слова взяли назад. Будь-хто, навіть не освічена музично людина, послухавши від і до дві композиції, зрозуміє, що нічого спільного пісня "Жестокая любовь" не має з піснею Маруані. Всі ці уявні фальшиві заяви про те, що проведені якісь експертизи і подані заяви в суд, з боку Маруані та Трунова - все блеф. Сьогодні я перший раз коментую цю ситуацію, яка розвивається вже місяць. Мені урвався терпець", - сказав Кіркоров.
Нагадаємо, раніше  Дідьє Маруані розповів свою версію конфлікту з російським виконавцем. Французький музикант зявіл російському виданню, що до цих пір перебуває в шоці від того, що сталося.
Нагадаємо,  Дідьє Маруані заявив, що "Жестокая любовь" Філіпа Кіркорова має схоже звучання з його твором Symphonic Space Dream, в зв'язку з чим звинуватив його в плагіаті. Кіркоров нібито погодився на виплату компенсації і підписання мирної угоди, проте  після прибуття Маруані в Москву заявив в поліцію про вимагання мільйона євро, в зв'язку з чим французького музиканта затримали. Однак,  після затримання Маруані дав свідчення у відділенні поліції. Його відпустили під зобов'язання про явку.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  росЗМІ стверджували, що листування з Маруані замість Кіркорова вели відомі російські пранкери Вован і Лексус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?