Співачка-"кримнашистка" стала на захист Кіркорова
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка-"кримнашистка" стала на захист Кіркорова

Співачка-"кримнашистка" стала на захист Кіркорова
Джерело:  L!fe #шоу

Російська  співачка Наташа Корольова  прокоментувала скандал, який розгорівся між Філіпом Кіркоровим і солістом французької групи Space Дідьє Маруані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!FE.
Читайте також: Скандал з французьким співаком в Росії: у справі з'явилися пранкери, що розіграли Порошенко
"Мені незрозуміло одне: пісня давня. Чому це не виникало багато років тому? Багато є творів, до яких можна пред'явити претензію. Те, що сприймається на слух як схоже, і те, що є на нотному стані, - це різні речі. До мене не було претензій, тому що я не автор. Мені незрозуміло, чому претензії до Філіпа, він виконавець. Бувають різні варіанти: нот-то сім. Ніхто не застрахований, але це важко проконтролювати", - сказала Королева.
Артистка також відзначила, що за роки її кар'єри до її авторів претензій з боку третіх осіб не було.
До слова, у 2014 році  Корольова підтримала анексію Криму, а в 2008 році артистка стала членом правлячої партії "Єдина Росія", і в 2015 році виконала явно антиукраїнську пісню.
А  21 жовтня Служба безпеки України заборонила Корольовій в'їзд у країну, терміном на п'ять років.
Нагадаємо,  Дідьє Маруані заявив, що "Жестокая любовь" Філіпа Кіркорова має схоже звучання з його твором Symphonic Space Dream, в зв'язку з чим звинуватив його в плагіаті.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Кіркоров в інтерв'ю російському виданню заявив, що не має наміру укладати мирову угоду з Маруані. А навпаки планує довести цю справу до кінця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?