Турчинов пояснив, чому так важливі стрільби біля Криму: з'явилися нові фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов пояснив, чому так важливі стрільби біля Криму: з'явилися нові фото

Турчинов пояснив, чому так важливі стрільби біля Криму: з'явилися нові фото
Джерело:  РНБО

Ракетні стрільби українських військових в Херсонській області, недалеко від адмінкордону з окупованим Кримом

, завершилися успіхом і були важливі для того, щоб зробити крок до відновлення оборони країни.


Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу РНБО.


"Ракетні комплекси, які випробовувалися, можуть надійно вражати як повітряні, так і надводні цілі", - підкреслив він, додавши, що ракетні пуски проводилися за затвердженою програмою - "в точно запланований час і в запланованому місці".


Крім того, секретар РНБО додав, що ракетні стрільби біля Криму були вкрай важливими, оскільки "це дуже серйозний крок до відновлення протиповітряної оборони нашої країни".


Читайте також

:

Укра

їна почала навчання з ракетними стрільбами, Росія відповіла кораблями


"Протягом багатьох років російська агентура і продажні керівники Міністерства оборони свідомо знищували систему протиповітряної оборони України", - зазначив він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

президент України Петро Порошенко запевнив, що українців «ніхто не зупинить» і необхідно «побудувати систему повітряного захисту Києва і всієї України»

.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?