Французький музикант зробив нову заяву про конфлікт з Кіркоровим: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Французький музикант зробив нову заяву про конфлікт з Кіркоровим: з'явилося відео

Французький музикант зробив нову заяву про конфлікт з Кіркоровим: з'явилося відео
Джерело:  L!fe #шоу

Французький музикант і лідер групи Space Дідьє Маруані після того, як був затриманий поліцією в Москві, заявив, що більше не має наміру зустрічатися з російським співаком Філіпом Кіркоровим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! FE.
Як відомо, 29 листопада Маруані та юрист Ігор Трунов, який представляє його інтереси в Росії, прилетіли в російську столицю для укладення мирової угоди з Філіпом Кіркоровим, якого він звинувачує у плагіаті.
Однак після прибуття їх до Москви Кіркоров заявив в поліцію про вимагання мільйона євро, в зв'язку з чим французького музиканта затримали. Після того, як Маруані дав свідчення, його відпустили.
А сьогодні, 2 грудня, стало відомо, що француз повертається додому. Крім того, Дідьє заявив, що більше ні на які мирові з Кіркоровим не піде.
"Після того, що він зробив у вівторок - влаштував мені пастку в банку, я не хочу більше зустрічатися з паном Кіркоровим. До цього я надав йому всі шанси вирішити наше питання мирною угодою, не виносячи все в засоби масової інформації, - в документі був спеціальний пункт про конфіденційність. Однак він вважав за краще заманити мене на зустріч і нацькувати на мене поліцію", - розповів Маруані журналістам видання.
Читайте також: Францу зький музикант пригрозив завдати ще більшої шкоди Кіркорову
Дідьє також розповів, що саме Кіркоров запропонував йому вирішити проблему за допомогою двох мільйонів євро. Маруані заявив, що на його електронну пошту прийшло пару листів, в яких згадувалася саме ця сума. Крім цього у нього збереглося ще смс-листування з адвокатом російського поп-виконавця.
"Я попросив, щоб він перевірив всі банкноти, а банк переконався, що всі вони справжні і сума відповідає обумовленій. Після цього я одразу ж отримав на свій телефон від нього відповідь: «Ок»", - заявив Маруані.
Також француз розповів, що під час особистої зустрічі в Сбербанку Кіркоров виклав на стіл гроші, «сума яких жодним чином не відповідала раніше обумовленій».


Нагадаємо, Дідьє Маруані заявив, що "Жорстока любов" Філіпа Кіркорова має схоже звучання з його твором Symphonic Space Dream.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше поліція вилучила у російського співака Філіпа Кіркорова 100 тис євро (близько 7 млн рублів), що їх він підготував для передачі лідеру французької групи Space Дідьє Маруані, який прилетів до Москви для підписання мирової угоди з поп-королем щодо порушення авторських прав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?