Гучний скандал із перебіжчиком в АТО: з'явилися нові деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Гучний скандал із перебіжчиком в АТО: з'явилися нові деталі

Гучний скандал із перебіжчиком в АТО: з'явилися нові деталі
Джерело:  online.ua

У соцмережі повідомили нові моторошні деталі інциденту навколо переходу на бік противника військовослужбовця Збройних Сил України через вчинений ним злочин, як заявили раніше в штабі АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера і волонтера Романа Доніка.
«З приводу перебіжчика з 93. Швидше за все, він для цього і пішов в ЗСУ. Чисто контррозвідка прощелкала. Прийшов через Красноармійський Військкомат. Сам з Одеси. Росіянин», - написав Донік.
«Дочекався, коли товариші по службі поїхали у справах, поранив з автомата, а потім добив ножем (не проста це справа людину ножем добити) командира взводу. Зібрав зброю і гранатомети, сів у беху і намагався піти на ту сторону», - продовжив Донік.
«Відразу відреагували, підключили міномети, беху відбили. Сепарок пішов на ту сторону. Якби нормально працювали військкомати, психологи і контррозвідка, то не втратили б сьогодні, хорошу людину, взводного», - додав волонтер.
Нагадаємо, в штабі АТО заявили 2 грудня, що український боєць 1 грудня перейшов на бік донбаських бойовиків, щоб уникнути покарання за вчинений тяжкий злочин.
Як повідомляв ONLINE.UA, протягом доби 30 листопада українські воїни 30 разів вступали в бойові зіткнення в зоні АТО на Донбасі.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?