В Україні загинули двоє бійців ЗСУ, один - не на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні загинули двоє бійців ЗСУ, один - не на Донбасі

В Україні загинули двоє бійців ЗСУ, один - не на Донбасі
Джерело:  online.ua

Унаслідок спроби ДРГ бойовиків прорвати лінію оборони поблизу смт Новотошківське Попаснянського району Луганської області загинув український військовослужбовець, в той же час в 184-му навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львівській області був знайдений військовослужбовець без ознак життя.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Луганської обладміністрації і на прес-службу академії.
Як заявив заступник голови Луганської обладміністрації Юрій Клименко, «сьогодні ми втратили ще одного сина України, який захищав її суверенітет і незалежність».
Читайте також: Названо нове сумне число бійців, загиблих за час АТО
За його словами, спроба пориву ДРГ здійснювалася під прикриттям вогню з 120-мм мінометів.
Клименко також повідомив, що уздовж всієї лінії розмежування в Луганській області спостерігається суттєве загострення ситуації. "Ворог стріляє із забороненої Мінською угодою зброї і здійснює цинічні вилазки на позиції наших хлопців", - сказав Клименко.
Водночас прес-служба академії імені Петра Сагайдачного у Львівській області повідомляє: "1 грудня 2016 року в 184 Навчальному центрі був знайдений без ознак життя військовослужбовець останнього періоду строкової служби С".
Також наголошується, що про подію повідомлено в Військову прокуратуру Львівського гарнізону та Західне регіональне управління Військової служби правопорядку, призначено спеціальне розслідування.
Як повідомляв ONLINE.UA, за добу 29 листопада в зоні АТО на Донбасі загинув один український військовослужбовець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?