Американську зірку фільмів для дорослих хочуть зробити послом США
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Американську зірку фільмів для дорослих хочуть зробити послом США

Американську зірку фільмів для дорослих хочуть зробити послом США
Джерело:  change.org

У мережі з'явилася петиція, автор якої закликає обраного президента США Дональда Трампа зробити порнозірку і модель ліванського походження Міа Халіфа послом США в Саудівській Аравії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на change.org.
Один з користувачів мережі, такий собі Далькольм Родрігез-Гольдштейн, створив документ з заголовком "Make Mia Khalifa ambassador to Saudi Arabia", який був опублікований на онлайн-платформі для розміщення петицій.
"Міа Халіфа вже не раз показала, що здатна об'єднувати людей незалежно від їх культурної і етнічної спадщини. Це піде на користь країні і міжнародній спільноті. Вона стане прекрасним лідером, який гідно представить нас на Близькому Сході і покаже, що Америка - це плавильний котел, який об'єднує всі культури", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У мережі оголосили бойкот скандальній російській балерині
Відзначається, що петицію підписали більше 4 тисяч чоловік.
Після того, як це число досягне 5 тисяч, документ планують відправити на розгляд обраному президенту США Дональду Трампу.
До слова, Міа Халіфа знялася в своєму першому порнофільмі в 2014-му. У тому ж році вона потрапила на перші рядки рейтингу сайту PornHub. Діяльність Мії Халіфи була зустрінута різкою критикою на Близькому Сході. Батьки Мії припинили спілкуватися з нею.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що британський рок-виконавець Елтон Джон відмовився виступати на інавгурації обраного президента США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?