РосЗМІ осоромилися через "відхід" Шнурова зі сцени: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

РосЗМІ осоромилися через "відхід" Шнурова зі сцени: опубліковано відео

РосЗМІ осоромилися через "відхід" Шнурова зі сцени: опубліковано відео

Російські ЗМІ неправильно витлумачили слова скандального  лідера групи "Ленінград" Сергія Шнурова (Шнура)  і написали про завершення його творчої кар'єри.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
Шнуров в своєму Instagram-акаунті написав про останньому в 2016 році виступі групи. А російські журналісти розтлумачили по-своєму, і написали про розпад легендарної групи.
Новини з такими заголовками, як «Сергій Шнуров оголосив про свій останній публічний виступ» і «Сергій Шнуров заявив про відхід зі сцени» приголомшили шанувальників групи.
Читайте також: РосЗМІ осоромилися через місця для Євробачення в Україні
Ось, як насправді звучали слова музиканта:
«У цьому році ми відіграли більше 100 концертів. Наш останній публічний виступ 2016 відбудеться в Москві у ВТБ арені 3 грудня. Фінальний акорд обіцяє бути потужним. До нових зустрічей!», - Написав Шнуров в своєму мікроблозі.
Виходячи з цих слів музиканта, можна зрозуміти, що мова йде про останній виступ цього року.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  відома російська шрупа "Ленінград" на чолі з беззмінним лідером Сергієм Шнуровим випустила кліп на пісню "Мавпа і Oрел".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?