Добре порозважалися: з'явилися нові яскраві фото пусків українських ракет
Категорія
Події
Дата публікації

Добре порозважалися: з'явилися нові яскраві фото пусків українських ракет

Добре порозважалися: з'явилися нові яскраві фото пусків українських ракет
Джерело:  online.ua

Відомий український волонтер Роман Донік показав нові фото запусків ракет, які Україна проводила 1-2 грудня в повітряному просторі окупованого Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера.
"Кому тут наших ракет, ракетюлічок у стрічку? Своїх рідних. На своїй землі вирощених, на своїх відновлених заводах зроблених? 16 запусків керованих ракет середньої дальності, своєї розробки, і свого виробництва. Можна говорити, що зробили з нуля. Всі умовні цілі уражені. Все прилетіло туди, куди його запускали", - написав Донік.
"Коли узгоджували ці стрільби, то крім 5 або 6 міністерств, які були задіяні в цьому заході, ще брали до уваги російську істерику, яка миттєво піднялася. І реакція і настрій наших військових, і керівництва, на мій погляд, має таке ж значення, як і самі ракети, і їх випробування. Ну і істерика Мордора, додала настрою всім", - продовжив волонтер.
"Якщо зовсім без патетики, то одним з можливих розвитків подій прораховувалися зіткнення з армією агресора. І всі були налаштовані давати по зубах кому, за наше право давати на нашій території, що треба Україні, а не окупантам Криму. Добре політали, добре порозважалися. Чекаємо продовження", - резюмував Роман Донік.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політтехнолог Олексій Голобуцький заявив, що успішне проведення Україною ракетних випробувань ставить під сумнів міфологізовану силу зброї Росії.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?