В США підліток з Росії розстріляв прийомних батьків
Категорія
Світ
Дата публікації

В США підліток з Росії розстріляв прийомних батьків

В США підліток з Росії розстріляв прийомних батьків
Джерело:  dallasnews.com

В американському Техасі 17-річний Карл Едвард Брюер, який народився в Росії і був усиновлений громадянами США, вбив своїх прийомних батьків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Dallas News.
Повідомлення про вбивство надійшло в поліцію 29 листопада – анонімний заявник розповів, що курив марихуану з Брюэром і той зізнався йому у вбивстві своїх батьків.
Поліцейські перевірили цю інформацію, приїхали за вказаною адресою, але нічого підозрілого не виявили, проте увечері того ж дня було виявлено два тіла: пілота American Airlines 60-річного Троя Джина Брюера і 64-річної Мері Шедон Брюер.


Читайте також: В Каліфорнії розстріляли людей на вечірці, багато поранених


Тіло чоловіка було в спальні, а труп жінки знайшли в сумці в сусідній кімнаті.


Після тривалих умовлянь здатися і відмови підлітка поліція застосувала сльозогінний газ і затримала вбивцю. Суд заарештував Брюера за вбивство двох людей і призначив йому заставу в розмірі 200 тисяч доларів.


Варто зазначити, що, крім Карла, в сім'ї було ще двоє прийомних дітей з Росії. За даними місцевої влади, в домі часто бували сварки, туди неодноразово приїжджала поліція.


Раніше прийомна мати Брюера повідомляла про зникнення двох пістолетів.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в університеті штату Огайо сталася кривава трагедія: чоловік застрелив вісьмох людей, а пізніше був знищений поліцейськими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?