Окупанти в Криму злякалися запуску українського ТБ: з'явилися відео та фото
Категорія
Події
Дата публікації

Окупанти в Криму злякалися запуску українського ТБ: з'явилися відео та фото

Окупанти в Криму злякалися запуску українського ТБ: з'явилися відео та фото
Джерело:  РІА Новини

Український уряд оголосив про початок будівництва телерадіокоммунікаційної вежі для передачі сигналу на анексовану територію Криму, після чого окупаційна "влада" півострова заявила про намір припинити мовлення українських телеканалів на територію Криму в зв'язку з "відсутністю законних підстав" на те.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Читайте також: Порошенко розповів про драйв від пуску ракет біля Криму


2 грудня заступник голови Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко розповів, що в Чонгарі Херсонської області почали будівництво 150-метрової телерадіокоммунікаціонной вежі, яка буде передавати сигнал на територію анексованого півострова. Він також показав фото і відео початкового етапу будівництва.



У відповідь на це так званий "міністр" внутрішньої політики, інформації та зв'язку Криму Дмитро Полонський заявив, що "проект" мовлення українського ТБ на Крим не має перспектив. "У нас достатньо технічних засобів, щоб припинити недозволене російським законодавством мовлення на території республіки Крим", - сказав він.


Також Полонський додав, що придушення сигналу з новою вишки не відобразиться на якості теле- і радіомовлення на півострові. "У цьому сенсі воно аналогічно українському проекту "Стіна", який більш відомий масштабними розкраданнями коштів", - зазначив він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в НАТО дізналися про перекидання імовірно хімічної зброї Росією з Сирії в Крим.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?