Алкоголь по телефону: смішне відео про підвищення цін на спиртне стало хітом мережі
Категорія
Події
Дата публікації

Алкоголь по телефону: смішне відео про підвищення цін на спиртне стало хітом мережі

Алкоголь по телефону: смішне відео про підвищення цін на спиртне стало хітом мережі
Джерело:  online.ua

З огляду на  підвищення з 3 грудня цін на алкоголь в Україні на 22-63%, в мережі жартома запропонували нову послугу - "Алкоголь по телефону".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на співтовариство Facebook Телебачення Торонто.


"Друзі, у нас є для вас новина - з 3 грудня в Україні зростає ціна на алкоголь. Найбільше - на віскі, ром і джин - до 63%, на шампанське - на 40%, на горілку і коньяк - до 27%. Для тих, у кого тепер не вистачить грошей на такі розваги, ми пропонуємо нову послугу «Алкоголь по телефону»", - йдеться в повідомленні. Також в спільноті опублікували "відеопрезентацію" нової послуги.


Читайте також: Нічого не станеться: в соцмережах обговорюють зростання цін на алкоголь в Україні


"Ви подзвонили в київську міську службу алкоголю по телефону. Ви, напевно, вже багато випили? Я дістаю з холодильника холодну пляшку найчистішої горілочки. Вона приємно мені морозить руку. Я з хрускотом скручую з пляшки кришечку, підношу холодну пляшечку до чарочки. З пляшки до вас струмить... Я, сподіваюся, у вас одноразові стаканчики? Буль! - каже в відео по телефону чоловік в рожевому халаті і в бігудях. - Спасибі, що подзвонили в нашу службу "Алкоголь по телефону". Також можемо зателефонувати вам з ранку і похмілити пивом".



Київський блогер Антон Ходза прокоментував відео: "Алкоголь дорожчає, з'являються нові сервіси".


Julia Guerreira Vorontsova: "Від паленого алкоголю померло близько 40 чол недавно, а вмиратимуть сотні".


Artem Solovyov: "Телебачення Торонто тепер озолотиться - куплять новий телефонний апарат з хендсфрі і зроблять Майклу депіляцію :))".


Maxim Dyachuk: "До їжі по телефону не дійде?))".


Свірський Віктор: "А закусити?".


Алекс Цікавий: "Ви вчора могли сказати?".


Marta Shpynda: "Можна пити настоянку ехінацеї, глоду, шлункові краплі)))))"


Як повідомляв ONLINE.UA,  перший віце-прем'єр Степан Кубів після засідання Кабміну, присвяченого підвищенню цін на алкоголь, заявив, що хотіли підвищити ціни ще більше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?