Мережу шокував конкурс дитячої "патріотичної" пісні в Росії: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу шокував конкурс дитячої "патріотичної" пісні в Росії: з'явилося відео

Мережу шокував конкурс дитячої "патріотичної" пісні в Росії: з'явилося відео
Джерело:  Нова газета

Соцмережі вразив виступ дітей у фіналі Фестивалю дитячої патріотичної пісні на премію Росгвардіі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Нову газету".
Концерт пройшов у Балашисі, на території Дивізії оперативного призначення військ національної гвардії Росії. Дивізія носить ім'я Дзержинського.
Конкурс був організований Федеральною службою військ нацгвардію і громадською організацією "Офіцери Росії".
Фіналістів відбирали півроку, в конкурсі брали участь понад 800 дітей і підлітків з Москви і Московської області.
Закривали концерт загальним хоровим виконанням гімну Росгвардіі: "Працюємо завжди на межі, де вічна суперечка добра і зла. Боремося на полі брані, щоб Батьківщина в століттях жила".
У приспіві вступали діти, вони заздалегідь вивчили слова. Дівчата без вираження виводили: "Іде гвардія Росії, в боях перевірена не раз. Непохитній грізною силою готова виконати наказ". На екранах позаду дітей йшли відеокадри з хроніки буднів Росгвардіі: хтось стрибав з парашутом, щось красиво вибухало, чоловік з грізним обличчям тримав автомат. Діти механічно плескали і пожвавилися, тільки коли зі стелі на них посипалися блискітки.



Соцмережі шоковані.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі насмішила пропозиція Патріарха Московського і всієї Русі Кирила просувати російську гру під назвою лапта на міжнародній арені, в мережі з'явилося безліч фотожаб на цю тему.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?