У Києві з вогнем і різкими словами зажадали відставки Авакова: опубліковані фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві з вогнем і різкими словами зажадали відставки Авакова: опубліковані фото і відео

У Києві з вогнем і різкими словами зажадали відставки Авакова: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

У Києві активісти "Автомайдану" провели пікети за відставку глави Міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова.


Читайте також: Зрив допиту Януковича: Аваков зробив несподівану заяву


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на співтовариство "Автомайдану" в Facebook.


З місця збору в центрі Києва, о 13:00 активісти висунулися до дому Авакова, де розкидали принесені з собою рюкзаки, в які закликали міністра зібрати речі перед відставкою, скандували "Ганьба!" і "Авакова на нари!", палили фаєри. В "Автомайдані" заявили, що дана акція була тільки першою з серії протестів під назвою "АвакOFF".





Організатори акції протесту зазначають, що "саме Аваков є відповідальним за провал процесу атестації співробітників поліції в тому числі і реформування Національної поліції і системи МВС в цілому, через його кишенькових радників, які з весни 2016 року розпочали самі відбирати до складу атестаційних комісій таку ж кишенькову "громадськість", ми і вийшли з іншими організаціями з процесу атестації Нацполіціі, який перетворився на фарс".


"Аваков повернув і повертає на керівні посади "перевірені" кадри старої системи МВС", - йдеться в повідомленні "Автомайдану" і нагадується, що за час переатестації звільнили 5 тис осіб, що становить всього 7,7% осіб, що проходили переатестацію. Також в співтоваристві нагадали спробу Нацполіціі призначити полковника Валерія Лютого главою ГУ НП в Черкаській області, призначення Іллі Ківи, Сергія Чеботаря, Василя Паскала, Вадима Трояна, Олексія Тахтая, Ігоря Клименка, Ігор Купранца на керівні посади.

"Перебуваючи на посаді міністра МВС з лютого 2014 року, Аваков провалив внутрішні розслідування щодо співробітників МВС, які брали участь в репресіях проти активістів Майдану... фактично він особисто покриває всіх цих злочинців, як і корупціонерів в системі МВС", - додали протестувальники.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналіст  Олександр Міхельсон розповів в соцмережі історію про те, як патрульні поліцейські спілкувалися з повіями на проспекті Перемоги в Києві.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?