Перестрілка поліцейських під Києвом: з'явилися фото і відео затриманої банди
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка поліцейських під Києвом: з'явилися фото і відео затриманої банди

Перестрілка поліцейських під Києвом: з'явилися фото і відео затриманої банди
Джерело:  online.ua

У Києві затримали  банду злочинців, в ході розслідування діяльності яких сталася перестрілка в Княжичах Київської області, в результаті якої загинуло п'ятеро поліцейських.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Києві.


Злочинна група, використовуючи форму поліцейських, займалася розбійними нападами та пограбуваннями в Києві та Київській області, деякі з членів групи були раніше судимі, деякі - мали відношення до правоохоронних органів.


Злочинці були затримані в Деснянському районі Києва, куди вони приїхали з Княжичів. Троє із затриманих є жителями Київської області, четвертий, - Львівської області.


В ході обшуків в автомобілях і квартирах членів злочинної групи вилучили автоматичну зброю, гранати РГД і Ф-1, запали, підствольні гранати, тротилові шашки, два пістолети «Глок», пістолет Макарова з глушником, спеціальне тактичне обладнання (рації, пристрої для придушення радіосигналів ) та інші пристрої і боєприпаси.


За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про розбій. У мережі з'явилися відео та фото затриманих злочинців, а також вилучених речових доказів:



Нагадаємо,  в ніч на 4 грудня в Княжичах представники державної служби охорони прийняли поліцейських за грабіжників, в результаті чого почалася перестрілка, в якій загинуло п'ять поліцейських.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент України Петро Порошенко доручив першому заступнику глави СБУ Віталію Маликову, першому заступнику Генпрокурора Дмитру Сторожуку і в.о. глави Нацполіціі Вадиму Трояну особисто взяти участь в роботі оперативного штабу з розслідування загибелі поліцейських.


























Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?