У Росії дали прогноз про те, чи переможе Тимошенко Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії дали прогноз про те, чи переможе Тимошенко Порошенка

У Росії дали прогноз про те, чи переможе Тимошенко Порошенка
Джерело:  online.ua

Незважаючи на  результати соцопитувань, згідно з якими президент України Петро Порошенко і лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко є найпопулярнішими політиками, Тимошенко не є серйозним конкурентом Порошенку в боротьбі за владу.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев.


У даних соцопитування КМІС йдеться, що за чинного президента України знову віддали б свої голоси 18,5% виборців, в той час як за лідера "Батьківщини" - 21,3%. У той же час, згідно з даними опитування Центру Разумкова, за Порошенка проголосувало б 16,2% виборців, а за Тимошенко, - 11,5%.


"Такі опитування мало що значать. Виборів ж немає, і не передбачається. Насправді, люди відповідають на питання: кого вони в останній раз бачили по телевізору, і хто їм більше сподобався. Спробуйте, сказати людям, які проголосували за Тимошенко: "Все! З завтрашнього дня Тимошенко - президент!" Вони злякаються: "Хвилиночку! Хвилиночку! Я не це мав на увазі!", - прокоментував такі дані Голишев.


"Звичайно, Тимошенко - зірка. Порошенко, на відміну від неї, зіркою ніколи не був. Але вибори 2014 роки виграв він, а не вона. Люди віддали йому перевагу, тому що бачили в ньому серйозну людину. Можна на нього бурчати, обурюватися, називати його останніми словами. Але при цьому люди сьогодні точно знають, що влада в Україні знаходиться в надійних руках. І ця обставина для них - вирішальне. Я не думаю, що в Україні сьогодні є фігура, що має "індекс надійності" вище, ніж у Порошенко", - додав публіцист і зазначив, що Тимошенко точно не є такою людиною.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Саакашвілі побув "термінатором" і ліквідував загрозу для Порошенка - російський публіцист.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?