З'явилося фото поліцейської машини, розстріляної під Києвом
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося фото поліцейської машини, розстріляної під Києвом

З'явилося фото поліцейської машини, розстріляної під Києвом
Джерело:  online.ua

Депутат Київоблради Іван Ступак оприлюднив фото імовірно машини  правоохоронців, розстріляних в ніч на 4 грудня в Київській області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Ступака.


Нагадаємо, в Княжичах Київської області представники державної служби охорони в ході розслідування справи банди грабіжників прийняли поліцейських за злочинців. Почалася перестрілка, в результаті якої загинуло п'ять правоохоронців. Пізніше  в Києві затримали чотирьох членів банди, через яку стався цей інцидент.


Примітно, що на оприлюдненому фото видно, що в автомобіль поліцейських стріляли нерівномірно, - дірки від куль зосереджені в районі двері водія.


"К - кучність. Як сказала дуже шанована і обізнана в цій ситуації людина: "Там все набагато гірше ніж озвучують", - прокоментував фото Іван Ступак і зазначив, що фото взято в слідчому відділі прокуратури, проте офіційного підтвердження його справжності немає.



Інші користувачі мережі також висловили свою думку. Роман Титикало: "Схоже! Не виключено, що грабіжників і не було, КОРД підробляв на вихідних, а тут ДСО їх застали!"


Олександр Неважливо: "Як так?! Все і справді - на багато гірше..."


Як повідомляв ONLINE.UA,  четверо з п'яти загиблих поліцейських були розстріляні прямо в броньованому автомобілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?