Важкохвора Селена Гомес вразила стрункою фігурою в чорному костюмі: з'явилися фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Важкохвора Селена Гомес вразила стрункою фігурою в чорному костюмі: з'явилися фото

Важкохвора Селена Гомес вразила стрункою фігурою в чорному костюмі: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Американська співачка Селена Гомес, яка страждає від вовчака, потрапила в об'єктиви папараці, коли прямувала обідати в одне з найпопулярніших місць Голлівуду.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Артистка виглядала дуже добре в чорному костюмі, який підкреслював її струнку фігуру. Доповнила образ зірка чорними босоніжками і прикрасою такого ж кольору, а також сумкою від Givenchy за £ 2259.39.


Читайте також: Прихильники Селени Гомес влаштували флешмоб на підтримку співачки: опубліковані фото


Нагадаємо, нещодавно  Селена Гомес отримала нагороду American Music Awards 2016 номінації "Краща поп/рок-виконавиця".


Як повідомляв ONLINE.UA, влітку Селена заявила, що на час залишає сцену через проблеми зі здоров'ям. Після того, як у неї виявили вовчак, і курсу хіміотерапії дівчина стала скаржитися на депресію і панічні атаки, які з'явилися через хворобу. З цієї причини популярна зірка вирішила взяти паузу.


"Ви знаєте, як ви важливі для мене. Але я повинна подивитися в обличчя своїй хворобі, щоб переконатися, що я роблю все можливе, щоб залишатися кращою версією самої себе. Я знаю, що не самотня у своїй проблемі, і сподіваюся, що мій приклад надихне багатьох піклуватися про себе", - звернулася вона до шанувальників.


Відзначимо, що пройшло вже два роки, як Селена дізналася невтішний діагноз. При цій хворобі імунна система організму утворює антитіла до його власних тканин. Це викликає ураження шкіри, м'язів і суглобів, серцево-судинної, нервових систем і інших органів.


Щоб організм не відмовив, лікування потрібно починати при перших ознаках хвороби, зазвичай прописують гормони і засоби, що пригнічують імунну систему.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?