А ви нас запитували? Трамп різко відповів на критику з Китаю
Категорія
Світ
Дата публікації

А ви нас запитували? Трамп різко відповів на критику з Китаю

А ви нас запитували? Трамп різко відповів на критику з Китаю
Джерело:  online.ua

Новообраний президент США Дональд Трамп відповів на  критику Китаю, яка з'явилася після його розмови з президентом Тайваню Цай Інвень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Трампа.
Як відомо, в Китаї не визнають Тайвань як окрему державу, тому розмову Трампа з Інвень, яка привітала його з перемогою на виборах президента США, порахували порушенням політики єдиного Китаю.


У відповідь республіканець піддав економічну політику Китаю щодо США різкій критиці.
"Чи запитував нас Китай, чи нормально девальвувати свою валюту (ускладнюючи для наших компаній умови конкуренції), обкладати високими податками наші товари, що йдуть в їх країну (США не оподатковує Китай) або будувати масивні військові бази в середині Південно-китайського моря? Я так не думаю!", - написав Трамп.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі прийшли в захват від рішення Дональда Трампа призначити міністром оборони в своїй адміністрації генерала-морпіха Джеймса Маттіса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?