Перестрілка поліцейських під Києвом: озвучена гучна подробиця, з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка поліцейських під Києвом: озвучена гучна подробиця, з'явилося відео

Перестрілка поліцейських під Києвом: озвучена гучна подробиця, з'явилося відео
Джерело:  Еспресо

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що під час  перестрілки в Княжичах Київської області, де загинули поліцейські, машина державної служби охорони була без "маячків".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Еспрессо.TV.
"Я виїжджав на місце подій під час проведення слідчих дій. Хочу сказати, що машина ця була без проблискових маячків. І в такій кромішній пітьмі, де не було жодного освітлення, я не виключаю, що можна було не побачити розпізнавальні знаки", - сказав радник глави МВС.

Читайте також: Страшна перестрілка під Києвом: з'явилися подробиці про загиблих поліцейських
Нагадаємо, в ніч на 4 грудня в Княжичах під Києвом група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД очікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.
Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці, в результаті чого сталася перестрілка, в якій загинули двоє співробітників ДСО, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, який входив до групи захоплення.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  депутат Київоблради Іван Ступак оприлюднив фото імовірно машини правоохоронців, розстріляних в ніч на 4 грудня в Київській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?