Ватажки ДНР-ЛНР пообіцяли бойовику Гіві "зустріч з Моторолою": з'явилися гучні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажки ДНР-ЛНР пообіцяли бойовику Гіві "зустріч з Моторолою": з'явилися гучні деталі

Ватажки ДНР-ЛНР пообіцяли бойовику Гіві "зустріч з Моторолою": з'явилися гучні деталі
Джерело:  online.ua

Ватажки бойовиків так званих ДНР і ЛНР загрожують ватажкові банди «Сомалі» Михайлу Толстих на прізвисько «Гіві» розправою за розкрадання «держмайна» у вигляді швидкої «зустрічі з Моторолою».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на джерело в антитерористичному центрі СБУ.
Відзначимо, колишній ватажок банди «Сомалі» Арсеній Павлов-«Моторола» був ліквідований в жовтні в окупованому Донецьку: бойовик був підірваний в ліфті власного будинку.
29.11.2016 року в м. Донецьк, в колишньому приміщенні обласного управління СБУ, відбулася чергова закрита нарада за участю керівників самопроголошених республік «ЛНР/ДНР» Плотницького І.В. і Захарченка О.В., командирів найбільших НЗФ, а також так званих «кураторів» з Російської Федерації. Метою наради було обговорення ситуації, що склалася в «республіках», і перспектив їх існування.
Як стало відомо, однією з тем, порушених на нараді, стало обговорення питання корупції і військової дисципліни. За участь у протиправних оборудках з металобрухтом піддався жорсткій критиці командир батальйону «Сомалі», полковник т.зв. ДНР Толстих Михайло Сергійович, 19.07.1980 р.н., уродженець м. Іловайськ, житель м. Донецьк.

Читайте також: Відомий боєць АТО розповів, де зараз одіозний бойовик Гіві
За словами Захарченка О.В., МДБ т.зв. ДНР отримані дані про розкрадання і продажу Толстих М.С. обладнання з ряду шахт Донецької області. Керівник т.зв. «ДНР» за зазначені дії мав намір позбавити військового звання і звільнити зазначеного бойовика від займаної посади. Також Толстих М.С. був попереджений, що в разі продовження розкрадання державного майна, цит.: «Приєднається до «Мотороли».
У відповідь на звинувачення Толстих М.С. звернувся до керівництва з проханням про переведення його для подальшого проходження служби на територію Луганської області. За цим фактом на ім'я Захарченка А.В. вже підготовлений відповідний рапорт. Російськими кураторами переведення санкціоноване.
Як повідомляв ONLINE.UA, незабаром після ліквідації Мотороли волонтеи центру "Миротворець" опублікували іронічне повідомлення про планований злочин відносно "громадянина України", бойовика так званої ДНР і ватажка банди "Сомалі" Михайла Толстих на прізвисько "Гіві".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?