Британська армія потренувалася воювати з Росією: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Британська армія потренувалася воювати з Росією: опубліковані фото

Британська армія потренувалася воювати з Росією: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Британська армія під час маневрів на полігоні в Солсбері в Великій Британії тренувалася воювати з російськими збройними силами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook MIL.IN.UA
«Британський OPFOR: "Росіяни йдуть!". Як повідомила британська газета "Mail On Sunday", британська армія під час маневрів на полігоні в Солсбері в центральній Англії використовувала для позначення противника у вигляді російської армії імпровізовані сили OPFOR», - сказано в повідомленні.
«Росіян зображали взяті з приватних колекцій та музеїв у тимчасове користування один танк Т-72 польського виробництва і три танки Т-55, а також найняті через приватне кадрове агентство громадяни, одягнені в сіро-синій камуфляж "на зразок такого, що використовується російським ОМОНом" і озброєні автоматами АК- 74», - додали в Facebook.
Читайте також: Ракет ні стрільби України: глава Генштабу зробив заяву
«Кілька військовослужбовців-гуркхів також зображували "російський спецназ", будучи одягненими в якусь сіро-зелену подобу костюмів "гірка", маски, "як в Криму", і також отримавши автомати АК-74», - сказано в повідомленні.
У соцмережі також опублікували відповідні фото.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося нове яскраве відео гучних військових навчань на півдні України, під час яких відбуваються випробувальні пуски керованих ракет середньої дальності.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?