Вокалістка американської поп-групи загинула під час пожежі в США
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вокалістка американської поп-групи загинула під час пожежі в США

Вокалістка американської поп-групи загинула під час пожежі в США

Солістка дрім-поп-колективу Them Are Us Too Кеш Еск'ю загинула при  масштабній пожежі, яка сталася в нічному клубі Окленда, штат Каліфорнія, США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook групи.
Як відомо, пожежа почалася пізно увечері в п'ятницю, 2 грудня. Займання сталося в клубі Ghost Ship під час танцювальної вечірки.
На даний момент відомо про 33 загиблих. До цього числа потрапила і 22-річна Кеш Еск'ю.
За попередніми даними в будівлі могло знаходиться до ста чоловік, тому, кількість жертв може зрости.
"Ми захоплювалися її талантом, її ніжною добротою і її творчою енергією... її відхід став для нас спустошуючою втратою, яку ми ніколи не забудемо", - сказано в прес-релізі, опублікованому музичним лейблом Dais Records і менеджментом групи.
У мережі сумують і висловлюють співчуття близьким співачки:
Читайте також: Страшна пожежа під Одесою забрала життя великої родини: з'явилися драматичні подробиці
"Вся моя любов тобі. Мої найщиріші співчуття. Дуже шкода, що втратили вас", "Нам буде тебе не вистачати. ​​Любимо", "Моє серце розбите, твоя музика надихає і дуже зворушує. Мої глибокі співчуття", "Моя улюблена група в місті. Спасибі тобі за таку прекрасну музику", - пишуть інтернет-користувачі.
Відзначимо, що на даний момент причини пожежі не встановлені. За словами пожежників, будівля була не придатна до проведення будь-яких заходів.
Дана трагедія стала найбільшою за всю історію цього каліфорнійського міста.
Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в результаті падіння вертольота "Робінсон" в окупованому Криму загинув, серед інших, актор і продюсер Олександр Куликов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?