Перестрілка під Києвом: стало відомо про раптове рішення Авакова
Категорія
Події
Дата публікації

Перестрілка під Києвом: стало відомо про раптове рішення Авакова

Перестрілка під Києвом: стало відомо про раптове рішення Авакова
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про намір достроково повернутися в Україну з Канади в зв'язку з трагедією в Княжичах, в результаті якої загинули п'ятеро правоохоронців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментар Авакова « Українській правді ».
За словами глави МВС, вранці 6 грудня він проведе зустрічі з міністром міжнародної торгівлі Канади Христею Фріленд та міністром громадської безпеки Канади Ральфом Гудейлом, після чого вилетить в Україну.
"Ці дві зустрічі з міністрами є фундаментальними для підтримки програми допомоги Канади сектору безпеки України. Решту відкладемо і скасуємо", - заявив Аваков.
Читайте також: Аваков нарешті прокоментував перестрілку поліції під Києвом
В Україну Аваков має прибути в ніч на 7 грудня за Києвом, з огляду на різницю в часі.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Міністерстві внутрішніх справ спростували слова спікера Верховної Ради Андрія Парубія про те, що в результаті перестрілки в селищі Княжичі під Києвом загинули шестеро поліцейських; згідно з офіційною інформацією, в перестрілці загинули п'ятеро правоохоронців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?