Порошенко побував на передовій АТО під Горлівкою: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Порошенко побував на передовій АТО під Горлівкою: з'явилося відео

Порошенко побував на передовій АТО під Горлівкою: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко на честь 25-ї річниці Збройних Сил України відвідав опорний пункт на передовій, в кілометрі від окупованої Горлівки Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook Петра Порошенка.
«Відвідав опорний пункт на передовій, в кілометрі від Горлівки, і привітав наших воїнів з 25-річчям Збройних Сил», - сказано в повідомленні.
«Мені приємно, що українській армії народ довіряє так само, як і церкві. Приємно бачити, як багато ми пройшли за ці два роки - від ситуації, коли добровольці трималися тільки силою волонтерів, і до армії, яка сьогодні є гордістю української держави», - написав Порошенко.
Читайте також: Порошенко назва в єдину причину, з якої воює Україна
«Пишаюся Збройними Силами України!», - додав глава держави.


Як повідомляв ONLINE.UA, на горі Карачун в районі Слов'янська Донецької області почала працювати телерадіовежа для трансляції українського телебачення і радіомовлення на окуповану територію Донбасу, в церемонії відкриття вежі взяв участь президент України Петро Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?