Бойовики ЛНР насмішили соцмережі дивною претензією до України
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР насмішили соцмережі дивною претензією до України

Бойовики ЛНР насмішили соцмережі дивною претензією до України
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ЛНР назвали Україну причиною піщаних бур в Лисичанську Луганської області.
Про це заявив "глава МНС" ЛНР Сергій Іванушкин, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на один з сепаратистських сайтів.
Читайте також: Не платитимемо: Турчинов розповів, де бойовикам ЛНР знайти гроші на воду
Іванушкин сказав, що близько 70 років тому в Лисичанську висадили лісонасадження для очищення повітря через розвиток виробництва, а також для стримування піщаних бур, але з відома українського уряду була проведена масова вирубка лісу. "У нас вже є інформація про те, що місто Лисичанськ восени піддався першим пиловим бурям. Саме від піску. І це все впливає на населення", - заявив він.


У соцмережах здивувалися настільки дивній заяві бойовиків ЛНР. Так луганський блогер, який пише під ніком Савелій Вассерман, саркастично написав: "Отримали? Дострибалися? Бариги ... Продали всю свою країну, а тепер отримуйте. Добре що ХРЕСТ Животворящий стоїть на сторожі республіки! НЕ ПРОЙДЕ БУРЯ НЕ ПРОЙДЕ!!".



Олена Ковтуненко додала: "А в Лисичанську же лісів було... Тайга ціла. А тепер степ голий. Ой біда-біда, прикрість)))"


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

стало відомо про намір українського уряду зупинити подачу електрики на окуповану територію Луганської області через велику заборгованість.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?