Німеччину розбурхала трагедія з дочкою чиновника Єврокомісії
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччину розбурхала трагедія з дочкою чиновника Єврокомісії

Німеччину розбурхала трагедія з дочкою чиновника Єврокомісії
Джерело:  Daily Mail

Дочку помічника директора з правових питань Європейської комісії Клеменса Ладенбургера Марію згвалтували і втопили в річці в німецькому Фрайбурзі, за підозрою у вбивстві затримали афганського іммігранта.

Читайте також: Це трапилося: потужна фотосесія про сексуальне насильство
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Dailymail.
У Фрайбурзі 19-річна Марія Ладенбургер вчилася на медика, за попередніми даними, дівчина пішла вночі з вечірки додому, проте по дорозі на неї напали. Тіло дівчини знайшли 16 жовтня в річці. На місці події в кущі ожини знайшли пасмо волосся 18,5 см завдовжки, в руслі річки виявили шарф вбитої.
Залишається невідомим, чи була знайома Марія Ладенбургер з вбивцею до інциденту, а також - чи причетний підозрюваний іммігрант до вбивства іншої жінки в цьому районі, зафіксованого раніше.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Омську чоловіка засудили до 21 року позбавлення волі за вбивство, розбій і згвалтування, вчинені в один день.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?