Стало відомо про другу російську жертву в Сирії за добу: з'явилися нові відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про другу російську жертву в Сирії за добу: з'явилися нові відео

Стало відомо про другу російську жертву в Сирії за добу: з'явилися нові відео
Джерело:  L!fe #шоу

У Міністерстві оборони Росії заявили, що померла ще одна російська медпрацівниця, яка була поранена в ході обстрілу мобільного госпіталю в сирійському Алеппо.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! Fe.
"Російська військовослужбовець-медик, яка отримала важкі поранення в результаті артилерійського обстрілу бойовиками "опозиції" приймального відділення госпіталю Міноборони в Алеппо, загинула від отриманих ран", - заявив офіційний представник Міноборони РФ генерал-майор Ігор Конашенков.
Читайте також: У Си рії поранено журналіста путінського ЗМІ: в соцмережах зловтішаються
"Російські та сирійські медики зробили все, що було в їхніх силах, для її порятунку. Однак важкі поранення виявилися несумісними з життям військовослужбовця", - також сказав він і додав, що наразі медики ведуть боротьбу за життя ще однієї медпрацівниці.
У мережі з'явилися відео з місця обстрілу в Алеппо:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в результаті обстрілу російського польового госпіталю в Алеппо загинула медсестра, були поранені двоє військових лікарів і місцеві жителі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?