У ватажка ДНР конфлікт з відомим бойовиком - джерело
Категорія
Події
Дата публікації

У ватажка ДНР конфлікт з відомим бойовиком - джерело

У ватажка ДНР конфлікт з відомим бойовиком - джерело
Джерело:  online.ua

У ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка конфлікт з ватажком банди бойовиків "Сомалі" Михайлом Толстих з позивним Гіві,
Про це ONLINE.UA заявило джерело в антитерористичному центрі СБУ.
Причиною конфлікту, за словами джерела, є отримані "МДБ" ДНР дані про продаж Михайлом Толстих обладнання з ряду шахт Донецької області.
Читайте також: Бо йовик Гіві боїться вбивства і просить перевести його в ЛНР - джерело
Відзначається, що Олександр Захарченко за цей проступок збирався звільнити Гіві і позбавити його військового звання. Крім іншого, він попередив, що Толстих в разі повторення інциденту з розкраданням "державного" майна "приєднається до "Мотороли".
Нагадаємо, ватажок банди бойовиків "Спарта" Арсен Моторола Павлов був підірваний в ліфті власного будинку ввечері 16 жовтня.
Більше читайте в статті ONLINE.UA: Ватажки ДНР-ЛНР пообіцяли бойовику Гіві "зустріч з Моторолою": з'явилися гучні деталі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?