Перестрілка поліцейських під Києвом: Аваков відреагував на гучний документ в ВР
Категорія
Політика
Дата публікації

Перестрілка поліцейських під Києвом: Аваков відреагував на гучний документ в ВР

Перестрілка поліцейських під Києвом: Аваков відреагував на гучний документ в ВР
Джерело:  online.ua

У Верховній Раді зареєстрували проект постанови про самоусунення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в зв'язку з  трагічною перестрілкою в Княжичах під Києвом, при цьому глава МВС вже прокоментував документ.


Про це повідомляє повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Укрінформ ».


Постанову №5486 про самоусунення Авакова зареєстрував народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Каплін.


«У 63-й раз уже (зареєстровано Капліним подібну постанову - Ред.). Дай бог нашому теляті вовка зрозуміти», - відповів Аваков на прохання прокоментувати проект постанови.


Він висловив упевненість, що постанова не принесе ніякого результату.


Читайте також:  Загибель поліцейських під Києвом: у Авакова прокоментували гучні слова Парубія


"Нічого страшного. Нехай буде ще одне», - сказав міністр.


Додамо, що раніше депутат Каплін вже неодноразово намагався домогтися відставки глави МВС Арсена Авакова, але жодного разу не зміг отримати необхідної кількості голосів.


В даний час Аваков перебуває з дводенним візитом у Канаді.


Нагадаємо, в ніч на 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району Київської області в результаті перестрілки між співробітниками Служби державної охорони, спецпідрозділу "КОРД" і карного розшуку поліції загинули 5 правоохоронців.


Серед загиблих - двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.


Як повідомляв ONLINE.UA,  один із загиблих в перестрілці під Києвом в Княжичах між співробітниками карного розшуку, працівниками Державної служби охорони і спецназу КОРД виявився колишнім "беркутівцем", причетним до побиття активістів під час акцій влітку 2016 року в підтримку обвинувачених у вбивстві журналіста Олеся Бузини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?