Заслужений юрист України стала славити ЛНР: мережу насмішили божевільні вірші
Категорія
Події
Дата публікації

Заслужений юрист України стала славити ЛНР: мережу насмішили божевільні вірші

Заслужений юрист України стала славити ЛНР: мережу насмішили божевільні вірші
Джерело:  online.ua

У мережі викликали шквал іронії вірші заслуженого юриста України, яка стала на бік бойовиків так званої ЛНР, Лідії Лазор.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Андрія Діхтяренко, який опублікував відповідний скріншот.


Олександр Янковський: Через два-три роки будуть вчити в школах ЛНР. А там і пам'ятник поставлять 28 зарянцям.


Олександр Іванов: Жах.


Читайте також:  Шнур через арешт російського міністра написав нецензурний вірш




Лена Юрченко: Ось ви іржете, а людина - відразу видно - відбулася.


Ірина Коваль: І відстоялася :-)


«Ще два шедевра авторства натхненного віршомаза т.зв. ЛНР Лідії Іванівни Лазор. Це реально лазор, не інакше. Проте, ця мумія макаки залишається доктором юридичних наук, професором, заслуженим юристом України і отримує досить непоганий український пенсіон», - написав у Facebook блогер і журналіст Сергій Іванов.





«Я не знаю, який порядок позбавлення цих регалій, і чи існує він в принципі. Може, Лілія Гриневич підкаже щодо наукових звань, і хтось із АП », - продовжив Іванов.


Наталі Джансіз: Вражають в коментах обговорення поетичного таланту! А то, що ці у ... отримують пенсії та інші заохочення за рахунок наших податків? !!!


Дмитро Подшибякин: Маячний реп ...


Zak Vasilyuk: Служив Гаврило ополченцем, Донбас Гаврила захищав.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Росії випустили книгу віршів, присвячену новообраному президенту США Дональду Трампу, що розсмішило соцмережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?