Союзник Росії зробив різкий випад на її адресу і вирішив стати великим
Категорія
Світ
Дата публікації

Союзник Росії зробив різкий випад на її адресу і вирішив стати великим

Союзник Росії зробив різкий випад на її адресу і вирішив стати великим
Джерело:  online.ua

Президент Казахстану  Нурсултан Назарбаєв  заявив про те, що його країна повинна рухатися у власному напрямку, при цьому він акцентував на тому, яких успіхів вдалося досягти Казахстану в той час, як країна перестала бути колонією Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на informburo.kz.


Свої заяви Назарбаєв зробив в ході нагородження лауреатів премії президента Казахстану "Алтин сапа".


"За часів царської Росії всі багатства з землі вивозилися, а нам просто залишали перекопану землю і змушували ковтати пил. У нас навіть доріг всередині країни не було. А зараз бачили, яку залізницю запустили? А раніше такого не було, тому що ми були колонією", - заявив Назарбаєв.


За його словами, жителі Казахстану повинні дякувати землі за такі багатства як нафта, газ, золото, срібло і інші природні ресурси.


Читайте також:  Президент Казахстану госпіталізований: стали відомі деталі


"Це - наше багатство, яке у нас в кишені, його ніхто не забере... Незважаючи на кризу і на все погане, що відбувається, ми розвиваємося. Ми не зупиняємося: запускаємо гігантські підприємства, створюємо нові робочі місця, сучасні заводи», - сказав Назарбаєв.


«Хто зараз робить це в світі? Яка держава? Немає таких. Значить, ми країна, що претендує стати великою. У неї великий народ, і ви все його представники", - додав президент Казахстану.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в серпні президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв приголомшив словами про те, що Росія заважає його торгівлі з Польщею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?