У мережі показали знакове фото Порошенка з кулеметом
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі показали знакове фото Порошенка з кулеметом

У мережі показали знакове фото Порошенка з кулеметом
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано фотографію президента  Петра Порошенка  з кулеметом, зроблену під час відкриття 142-го навчально-тренувального центру Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних Сил України в місті Бердичів Житомирської області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого волонтера і блогера Романа Доніка.


«Той незграбний момент, коли не можна не поділитися фотографією з відкриття навчального центру ССО. Обвіс на кулеметі наш. Ну, той самий, з багатостраждальних, що вже пішли до війська», - написав Донік.


«Юрій Бірюков (позаштатний радник Порошенко - Ред.) говорить, що Верховному кулемет в обвісі сподобався. Каже, що зам командувача ССО озвучив підтверджений факт ураження цілі на 2570 метрів з кулемета з цим обвісом», - додав Доник.



Читайте також:  Порошенко в зоні АТО: в мережі з'явилися яскраві фото


Як повідомляв ONLINE.UA,  прес-служба президента України опублікувала відео привітання Петра Порошенка бійців української армії з 25-ю річницею Збройних Сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?