Євробачення-2017: Україну закликали пустити артистів з Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: Україну закликали пустити артистів з Росії

Євробачення-2017: Україну закликали пустити артистів з Росії
Джерело:  izvestia.ru

Європейський мовний союз (ЄМС) веде переговори з владою України про те, щоб на час проведення в Києві музичного конкурсу Євробачення-2017 було скасовано дію "чорного списку" російських артистів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Известия".
Крім скасування «чорного списку» організатори міжнародного пісенного конкурсу вимагають від Києва вести безперебійну трансляцію конкурсу на території РФ і не створювати труднощі при акредитації для російських ЗМІ.

Читайте також: Ро сія прийняла остаточне рішення щодо Євробачення в Україні: з'явилося відео
"ЄМС перебуває в процесі конструктивного діалогу з НТКУ, а також з українською владою для того, щоб гарантувати вільний в'їзд в країну для всіх делегатів і артистів... Зараз ми ведемо переговори з Києвом, щоб всі російські артисти з чорного списку Україні змогли приїхати і залишитися", - передає російське видання.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна не допустить до участі в Євробаченні-2017 артистів, які входять в "чорний список" діячів культури, що загрожують національній безпеці.
Як повідомляв ONLINE.UA, міжнародний пісенний конкурс Євробачення, який в 2017 році пройде в Києві, відбудеться 9 і 11 травня. А фінал запланований на 13 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?