Страшний землетрус в Азії вбив десятки людей: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшний землетрус в Азії вбив десятки людей: з'явилися відео

Страшний землетрус в Азії вбив десятки людей: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

На островах Індонезії в Азії вранці 7 грудня стався страшний землетрус, який, за попередніми даними, забрав життя щонайменше 92 людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство DPA.
Землетрус магнітудою 6,4 бала стався приблизно о 5:03 за місцевим часом. Епіцентр землетрусу знаходився в 18 км на північний схід від округу Підіджая в провінції Ачех в Індонезії, центр залягав на глибині 10 кілометрів.
За даними індонезійських військових і рятувальників, майже 300 людей постраждали, з них 73 отримали важкі травми, при цьому наразі відомо про 92 загиблих.
Читайте також: Як бовтало Японію: з'явилися нові вражаючі відео землетрусу
В результаті стихійного лиха були зруйновані не менше 125 будинків, 105 магазинів і 14 мечетей, при цьому від рятувальників поки не надходило попередження про цунамі, яке, як відомо, часто є наслідком землетрусів на океанських островах.



Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці листопада на південному заході Польщі, яка межує з Україною, пройшов землетрус магнітудою 4,4 бала, в результаті чого двоє людей загинули, вісім постраждали, ще шестеро пропали безвісти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?