Трамп зі скандалом звільнив сина важливого соратника
Категорія
Події
Дата публікації

Трамп зі скандалом звільнив сина важливого соратника

Трамп зі скандалом звільнив сина важливого соратника
Джерело:  BBC

Переможець президентських виборів у США Дональд Трамп

звільнив сина радника з національної безпеки Майкла Т. Флінна за поширення в соціальних мережах фейкових новин про екс-кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.



Читайте також

:

Трамп

запропонував відповідальну посаду в США проросійському генералу - західні ЗМІ


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

BBC Україна

.


У мережі з'явилися повідомлення, що Клінтон і керівник її штабу Джон Подеста нібито пов'язані зі структурою, яка здійснює сексуальну експлуатацію дітей. У скандалі також був замішаний власник піцерії Comet Ping Pong Джеймс Алефантіс, через що його назвали в соцмережах "піццагейт".


Інформація набрала такого розголосу, що один з жителів Північної Кароліни увірвався зі зброєю в Comet Ping Pong, щоб дізнатися правду про скандальні новини, через що був внаслідок заарештований.


Майкл Дж. Флінн незабаром після цього написав у Twitter, що "поки інформація про "піццагейт" спростована, вона залишається новиною". Вранці 6 грудня віце-президент США в адміністрації Трампа Майк Пенс заявив, що Флінн-молодший не працював в команді Трампа, але після нього представник штабу республіканця Джейсон Міллер сказав, що Майкл Дж. Флінн більше не є членом команди Трампа.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в мережі зібрали кілька цікавих фактів про проросійську позицію Майкла Т. Флінна, якому Дональд Трамп запропонував стати радником з національної безпеки

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?