Загибель російського полковника в Сирії: сплив донбаський слід
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель російського полковника в Сирії: сплив донбаський слід

Загибель російського полковника в Сирії: сплив донбаський слід
Джерело:  online.ua

Стало відомо, що російський військовий радник, полковник Руслан Галицький, який загинув під час бойових дій в Сирії, ще у вересні 2016 командував 5 гвардійською окремою танковою бригадою з Бурятії, яка фігурувала в контексті боїв за Дебальцеве на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
Видання "Фонтанка" пише, що в грудні 2016 року з'явилася інформація про відправку бурятських танкістів в Сирію для участі в боях за Алеппо. При цьому Міноборони Росії офіційно не підтверджувало їх участь в бойових діях на Донбасі чи в Сирії. Також відомо, що Галицький був представлений до звання Героя Росії, а 12 грудня йому повинні були присвоїти чергове звання генерал-майора.
Російський журналіст Андрій Мальгін написав в Twitter: "Судячи з усього, убитий в Сирії танковий полковник як начальник оперативного управління керував бурятськими танкістами в ДНР-ЛНР. Весь бойовий шлях як на долоні. На Донбасі він був в якості начальника оперативного управління в/ч 64722. За Дебальцеве нагороджений і призначений командиром 5-ї танкової бригади ("буряти")".




PanMaxim: "Медаль "За ратні заслуги" від губернатора Ростовської області і посада в Південному окрузі ніби натякають, що так".
Лодомерія: "Знову буряти. У нас їм мало здалося... вирішили ще в Сирії порцію отримати".
Alex Papa: "Яка сумна новина з ранку... Не х.й щастать!".



v_gb: "Від карми не втечеш".
Рейган: "Не в той ліфт зайшов? Чи місцеву філію ВЕТЕРКА відвідав?".
Міхал Іванич: "Утилізували, бо дох ** на знав про Донбас..."
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше через обстріл мобільного госпіталю в Сирії загинуло дві російських медсестри.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?