Таємнича операція спецназу розбурхала Казахстан: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Таємнича операція спецназу розбурхала Казахстан: з'явилися відео

Таємнича операція спецназу розбурхала Казахстан: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

В Актобе в Казахстані проходить спецоперація Комітету національної безпеки Казахстану, в різних частинах міста вже пройшли затримання, при цьому причини спецоперації поки офіційно не розголошуються
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sputnik Казахстан.
Як заявив прес-секретар міністерства інформації і комунікацій Казахстану Арсен Бектас, «заходи проходять в районі нафтопереробного заводу, затримання відбуваються в різних частинах міста».
«Мета спецоперації і завдання затримань, що відбуваються в різних частинах міста, поки не розголошуються», - додав Бектас.
За інформацією джерела російського агентства «Інтерфакс», спецоперація проводиться в рамках розслідування справи про нафтовидобуток і не пов'язана з релігійними радикалами або тероризмом.
Читайте також: Стрілок з Казахстану пояснив свої мотиви
При цьому в мережі з'явилися відео, на кадрах яких зображений спецназ, який оточив територію нафтопереробного заводу в Актюбінській області.



Як повідомляв ONLINE.UA, влітку в найбільшому місті Казахстану Алмати пройшла антитерористична операція, оголошена після збройного нападу на поліцейську дільницю, в результаті чого з числа співробітників правоохоронних органів і цивільних осіб були п'ятеро людей вбито, ще семеро поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?