Треба тиснути: в НАТО розповіли, що робити з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

Треба тиснути: в НАТО розповіли, що робити з Росією

Треба тиснути: в НАТО розповіли, що робити з Росією

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг вважає, що світова спільнота повинна тиснути на Росію, зокрема, продовжити економічні санкції проти РФ.
Про це він заявив в ході бесіди з журналістами після засідання Комісії Україна-НАТО, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".
"Ситуація з безпекою на сході України залишається дуже серйозною. Минулого місяця ми бачили жахливі порушення режиму припинення вогню, і вони тривають", - сказав Столтенберг.
"На Росії лежить велика відповідальність за припинення конфлікту", - додав Генсек Альянсу і сказав, що шкодує про безрезультатність засідання глав МЗС у "нормандському форматі" минулого тижня.

Читайте також: У Росії зробили гучний натяк на ядерну війну з НАТО
Також Столтенберг пояснив, що в ході засідання Комісії Україна-НАТО міністр закордонних справ України Павло Клімкін підтвердив прихильність України Мінським угодам і закликав всі сторони конфлікту подвоїти зусилля щодо їх виконання.
"Ми, світова спільнота, повинні тиснути на Росію з метою змусити її до виконання Мінських угод. У зв'язку з цим санкції повинні бути продовжені", - резюмував політик.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Йенс Столтенберг у відповідь на погрози Росії в зв'язку з розширенням НАТО порадив Кремлю "розслабитися".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?